Høsthaiken

Når:
2019-09-07-2019-09-08 heldags
Hvor:
Ikke bestemt
Kategorier:
Skogdue vant Høsthaiken i 2017 for fjerde gang. I fjor vant de igjen. Klarer vi å ta troféet enda en gang i år?
Foto: Hanne Birte Hulløen

Skiensspeidernes tradisjonelle felles overnattingstur og uhøytidelige patruljekonkurranse. Vil vi klare å hente vandretroféet enda en gang?

I år holdes det ikke sammen med Kom-deg-ut-dagen på Svanstul, så arrangørene 1. Skotfoss og Skien FA står fritt til å velge sted.

Pakking:

  • Mat: Peffer/asser tar ansvar for å organisere middag i egne patruljer. Hver tar ellers med seg det de trenger til tre-fire brødmåltider. Husk at dere spiser mer på tur enn hjemme.
  • Personlig utstyr: Sovepose og underlag. Drikkeflaske og spiseredskaper. Vanlig speiderutstyr som kniv og lykt. Husk at dere skal bære alt, så tenk nøye på hva dere trenger.
  • Klær: Vanlige turklær og fottøy for vær og føre. Minst mulig ekstra skift. Regntøy, enten på kroppen eller i sekken. Lue, votter og genser eller fleecejakke (helst i ull – det har den fordelen at det virker).
  • Husk plass til litt patruljeutstyr.
  • Alt pakkes i en ryggsekk som strammes og tilpasses så den sitter godt på ryggen. Det er lurt å pakke i poser i sekken, både for å holde det tørt og for at det skal være lettere å finne ting.

Gruppa betaler deltakelsen.