Vi vil ha mer, vi vil ha fler!

3. Skien går friskt løs på et nytt år. Vi har en liten men aktiv flokk, en bra tropp med tre fine patruljer og et stort roverlag som er på tur hele tida og som engasjerer seg på alle kanter. Vi har fått huset og hytta tilbake. Likevel er vi ikke fornøyde. Vi vil ha mer!

En fin dag på pinseleiren i Fjågesund i 2017.

Uten rekruttering stopper gruppa. De siste par åra har vi rekruttert dårligere enn vanlig, særlig i de yngste årgangene. Det har nok mye å gjøre med forholda vi har drevet under, men nå er det på tide å ta igjen det tapte. Vi trenger jenter og gutter til flokken og aspirantpatrulja. Da trenger vi femteklassinger, fjerdeklassinger, tredjeklassinger — alle de klassinger du kan tenke deg, men særlig dem vi skal bygge framtida på.

Roverlaget Troll ved ett av fem lag på femkampen i 2017. I år er de arrangører, i Skien Fritidspark 15.-16. september.

Og vi trenger voksne. Her er det mulig å engasjere seg på flere nivåer. Vi er misunnelige på grupper med foreldrelag som har det så moro sammen at de ikke klarer å slutte sjøl om ungene har flytta hjemmefra. Vi vil også gjerne ha flere ledere. Både dere som er gamle speidere og dere som burde vært det. Både dere som gjerne vil gjøre en langsiktig jobb i flokken eller troppen og dere som kan være med å sortere teltplugger en dag i måneden. Både dere som vil la dere sluke og dere som holder litt igjen. Vi har en solid stamme av ledere i dag, men alle miljøer må fornyes hele tida. Kom og lær oss hvordan ting skal gjøres!

Hopprennet er høydepunktet i troppsmesterskapet på ski i mars.

Høstens første store rekrutteringsaksjon er Kom-deg-ut-dagen på Svanstul søndag 2. september. Den neste er Hjellevannet rundt torsdag 20. september. Begge dagene kan alle få en smak på hva vi driver med. Men vanligvis rekrutterer vi mest gjennom jungeltelegrafen. Bruk den! Ta med en venn. Del denne artikkelen. Send ut linken til vervingssida vår.

Skogdue under innspurten på Høsthaiken i fjor. Denne helga skal de forsvare seieren.