Høstkveld ved Hjellevannet

Den offisielle plakaten for «Høstkveld ved Hjellevannet».

Neste uke er det ikke vanlig speidermøte på tirsdag. Isteden inviterer Grenland krets av NSF alle i Grenland til kveldstur langs Hjellevannet torsdag 20. september mellom 19.00 og 21.00. Speidergruppene i Grenland, Skien turlag og flere til har opplegg forskjellige steder langs løypa. Vi i 3. Skien har fått plass lengst vest på Bakkestranda (ved toalettbygget). Vi håper på mye folk!

Men det er også arbeid. Ledere, rovere og førerpatrulje møter kl. 17.00 for å rigge standen vår med telt, sklie og mere til. Resten av troppen møter 18.30 for å få instruksjon om oppgaver og vaktlister. Fra 19.00 til 21.00 skifter vi på å ha vakt på standen og å gå rundt å besøke de andre. De eldste må også regne med å være med å pakke sammen en halvtimes tid etter kl. 21.00. Småspeiderne har fått egen beskjed fra Akela, om både oppmøte og avslutning.

På tirsdag blir det et forberedelsesmøte for rovere og ledere i Peisestua (det gamle bomberommet) på Huset fra 18.00-20.00. Samtidig vil gruppeleder holde ledersamtaler med dem som tar Lederstart i høst.