Familieleirbål

Når:
2014-05-31@18:00-21:00
2014-05-31T18:00:00+02:00
2014-05-31T21:00:00+02:00
Hvor:
Venstøptjenn
Kontakt:
Trond Engen
90 91 53 25

Troppen drar på «pinseleir» på Venstøptjenn fra torsdag morgen til søndag ettermiddag. Lørdag kveld inviterer vi både foreldre og søsken og alle andre i 3. Skien til å besøke oss. Vi tenner grillen ved sekstida, og seinere på kvelden blir det høytidelig opptagelse av aspirantene og familieleirbål. Det er ingen påmelding eller deltakeravgift, men alle som kommer må ha med egen mat, sitteplate, sangstemme og hva de ellers måtte trenge.

Hvis dere vil ha en tur, kan dere gå inn ca. 3 km fra Modammen slik speiderne gjør, men vi sørger også for at bommen er åpen så det er mulig å kjøre inn. Følg Luksefjellvegen forbi Modammen. Vegen til Venstøptjenn tar av til høyre ved Eikornrød, rett etter bilcrossbanen. Etter et par hundre meter kommer dere til bommen, og etter et par hundre meter til er det et kryss der dere skal ta til høyre igjen. (Det gir seg sjøl, for det er bare å følge den klart mest brukte vegen). Følg vegen inn dalen, opp bakkene, under kraftlinja, opp en ny dal og til slutt langs vannet. Den røde hytta vår er helt i sørenden. Dessverre er det ikke parkering til veldig mange rett ved hytta, så det kan være lurt å sette fra seg bilen før dere er helt framme. Det er plass til en og annen bil langs vannet!, og så er det en ganske stor parkeringsplass ffør den siste bakken opp. Se det zoombare kartet her på sida eller last ned Kart Venstøptjenn 1-25000.

Det er ikke mobildekning på Venstøptjenn, så hvis dere lurer på noe er det enda mindre hjelp i å ringe troppsleder enn det pleier.

NB! Speiderne blir over til søndag for å rive leiren.