Gruppeleir AGENDA 2021

Her samler vi det vi trenger å vite om gruppeleiren

Når

Tropp: Tirsdag 3. – søndag 8. august
Flokk 1-2 døgn på slutten av leiren

Hvem

Dette er en leir for alle alderstrinn. Vi drar på leir sammen med 1. Gulseth, 2. Gjerpen og 1. Borgestad.

Hvor

Dilsdalen ved Norsjø. Dette er en feriekoloni for barn, så vi har det vi trenger av vann, toaletter, kjølerom osv. for å drive trygt i koronatida. Men vi bygger vanlig speiderleir ute.

Dilsdalen feriekoloni. Foto; 1. Solum

Hva

Vanlig speiderleir. Vi bygger leir, drar på haik, bader, padler og har leirbål. Siden leiren er en del av landsleiren AGENDA 2021, kan det også bli felles leiraktiviteter og leirbål med speidere fra hele Norge.

Pris

Budsjettpriser per 15. mars 2021:

Speidere (tropp): Kr 800,- (seks døgn)
Småspeidere (flokk): Kr 400,- (to døgn)

Leiren sponses med inntektene fra blomsterdugnaden, så det er god sjanse for at endelig pris blir lavere. Prisen inkluderer leir-t-skjorte og merker samt alle utgifter til mat, materiell, leie etc.

Prisen betales i to rater. Kr 200,- betales ved forhåndspåmelding, resten i juni. Vi prøver å legge betalingsfristen for siste rate til etter myndighetenes kunngjøring av smittevernregler for sommeren.

Påmelding

Grupper som skal være med på AGENDA 2021 må melde inn antall deltakere og bestille materiell innen 15. april. Det blir derfor forhåndspåmelding på Spond innen 10.april ved betaling av kr 200,-. Det er mulig å etteranmelde seg, men da kan vi ikke garantere t-skjorte og merker. Det er også mulig å melde seg av i ettertid, men vi vil ikke kunne betale tilbake første rate, siden den dekker innkjøp av materiell.