Nå begynner det!

Det har vært stille på e-postfronten i det siste. Ikke har det skjedd mye her på hjemmesida heller – i hvert fall ser terminlista i høyremargen stadig tynn ut. Det er fordi troppsleder sliter med datautstyret. Men det betyr ikke at det ikke blir speider i høst. Tirsdag 27. august kl. 18.00 på Huset braker det løs igjen for alle enheter – og for både gamle og nye medlemmer.

i troppen i høst blir programmet litt mindre tett enn i fjor. Det er ikke fordi det skal bli slappere, men fordi vi også må ha tid til patruljeturer. Og det er mer enn neste møte og tur å tenke på. I løpet av noen få uker må vi også ha foreløpig påmelding og første betaling til englandsleiren neste sommer, og de av dere som vil på jamboreen i Japan i 2015, må melde seg på. Dessuten begynner arbeidet fram mot 100-årsjubileet for gruppa neste vår for alvor.