Påmelding til WSJ 2019

Påmeldinga til verdensspeiderleiren i USA i 2019 er godt i gang.

Mottoet for den norsle kontingenten er «Unlock a new World – Be a key!»

Å delta som speider på jamboree har man sjansen til bare én gang i livet. Denne gangen er det for deg som er født mellom 22. juli 2001 og 21. juli 2005. Er du yngre, er det din tur neste gang. Er du eldre, hadde du sjansen sist. Men du kan også melde deg til troppsstab eller internasjonal leirstab.

Det er viktig å presisere at dette ikke er påmelding men søknad om deltakelse. Det er ingen som er garantert plass, men man vil selvfølgelig at så mange som mulig skal få sjansen. De som ikke får plass med en gang, vil bli satt på venteliste. I Japan i 2015 kom alle som søkte med til slutt. Denne gangen ligger det an til rekordpåmelding, men det blir ikke flere deltakere enn man har ledere til i troppene. Derfor er gode søkere til troppsstab særlig viktig.

Søknadsfristen går ut 1. november 2017, og de første skal få tilbud om plass i begynnelsen av desember (men med veldig mange søkere eller for få kvalifiserte ledere, kan nok kabalen ta lenger tid).

Bli med

Litt om søknadsskjemaet:

  • Hvis dette er første gang du melder deg på i forbundets medlemssystem, må du først be om passord. Da må du oppgi medlemsnummer eller registrert e-post-adresse, dvs. adressa på 3skien.no. Hvis du ikke husker den, send en mail eller SMS til troppsleder.
  • Du blir også bedt om å oppgi «e-post-adresse» i skjemaet. Her bruker du også 3skien-adressa, så begynner ikke de søknadsansvarlige å tulle til medlemslista vår. Ønsker du å endre noe med 3skien-videresendinga, så ordner vi det heller i gruppa.
  • Du skal fortelle litt om deg sjøl — hva du har gjort som speider, hva du er interessert i og flink til og hva du vil med å dra på jamboree. Det trenger ikke være så mye, men noen ord så de som skal sette sammen tropper og patruljer har litt å jobbe med.
  • Du blir bedt om å oppgi en speiderreferanse. Det er en leder som kan fortelle litt om hvordan du er og bekrefte det du sier om deg sjøl. Det nærmeste er vel tropps- eller gruppeleder, men det bestemmer du.