Kretsleir 2015 – siste info før leiren starter

Nå nærmer leiren seg med stormskritt – her er det du trenger å vite – og hvis det er noe du likevel lurer på er det bare å sende en e-post eller sms…

Fra 3. Skien vil vi være 20 speidere, og 12 rovere og ledere, så vi er mange som både kan passe på i troppsområdet og kan være med som ledere i de mange aktivitetene som leiren skal ha. Vi skal bo i en «stortropp» sammen med vår vennskapsgruppe Geels fra Danmark – de kommer med tog rett til leirplassen. De er like mange som oss – og vi gleder oss til å bli bedre kjent – mange av dem var på landsleiren i Stavanger 2013, så vi vet at de er hyggelige!

Avreise fredag 31.juli kl. 17.00 fra Ungdomshuset i Holbergs gate ved kirka

Hjemreise lørdag 8.august kl. 11.00 fra leirområdet

  • Vi er avhengig av privatbiltransport opp til leirplassen og hjem igjen, og håper det er mange foreldre som kan kjøre i tillegg til lederne. Vi tar opptelling ved Huset, men avtal gjerne dere i mellom før vi møtes.

Litt fra programmet:

Fredag kveld setter vi opp telt, og lørdag blir det leirbygging før åpningsleirbålet lørdag kveld.

Fra tirsdag til onsdag er alle speiderne på haik og borte fra leirområdet.

Onsdag kveld er det felles leirbål for hele leiren.

Torsdag vil det være småspeidere på besøk i leiren, men vi i 3. Skien har ikke lagt opp til å ta med våre småspeidere.

Fredag skal det være Ta-sjansen og vi skal bruke uka til å bygge båt og delta.

Fredag kveld er det stort avslutningsleirbål i amfiet ved Lunde sluse.

Kanopadling, volleyballturnering og bading (ta morgenbademerket!) og mye annet fyller dagene – i tillegg til matlaging og rydding og bli kjent med andre speidere.

Besøk på leiren:

Vi tar gjerne i mot besøk, og kanskje helst på torsdag, da er det aktiviteter i leirområdet som kan være morsomme å se på. Ellers er det jo sånn at speiderne er i full aktivitet og ikke alltid har så mye tid til å snakke med foreldre… Send helst en sms til Birte på 90176796 for å si fra, så vet vi hvem som kommer.

Husk helsekort må fylles ut og leveres til troppsleder Birte ved avreise. Troppsleder vil oppbevare helsekortet under leiren og ta det med til helsepersonell ved sykdom eller skader.

Det vil være mulighet for lading av mobil på leiren, men vi ser helst at speiderne får fri fra mobilen så mye som mulig – og mange av aktivitetene vil være i vannet der mobilen ikke skal være med.

Vi gleder oss til leiren!

Med speiderhilsen – troppsleder for 3. Skien på kretsleiren –

Hanne Birte Hulløen 90176796