Troppstur til Speiderhytta (Troppsmesterskap på ski) 26.-27. januar 2013

Helga 26.-27. januar 2013 går det første troppsmesterskapet på ski i 3. Skien av stabelen i naturskjønne omgivelser i de endeløse skogtraktene rundt Speiderhytta ved Heivannet. Deltakere og funksjonærer har ligget i hardtrening i månedsvis, og spenninga er nå til å ta og føle på. Fire patruljer stiller sine beste lag i øvelsene langrenn, hopp og slalåm. Reglene legger ingen generelle begrensninger på utstyret utover at hver enkelt deltaker skal frakte sitt eget utstyr til og fra hytta og gjennomføre alle tre øvelsene på det samme skiparet, men juryen kan sette spesielle sikkerhetsbestemmelser for hver konkurranse.

Oppmøte:

Oppmøte er lørdag kl. 10.00 på parkeringsplassen ved vegen fra kaféen i Solvika mot alpinbakken i Siljan (ned den første bakken og til venstre). Henting samme sted søndag kl. 16.00.

Utstyr:

Denne gangen drar vi til Speiderhytta og planlegger for overnatting inne, men pakk og kle dere for vintertur. Ha ull på alle kroppsdeler, ha med sovepose, skiutstyr og vind- og snøtett yttertøy, alt av spiseredskap, toalettsaker, kniv og lykt. Det er et par kilometers skitur til hytta, så alt (unntatt ski og staver) skal pakkes i eller være spent godt fast til sekken, som skal strammes så den sitter godt på ryggen.

Mat:

Troppsstaben kjøper middag til lørdag kveld, men ta med annen mat til ca. fire måltider.

Pris:

Kr 100,- per deltaker til mat, hytteleie og premier.