Dugnad på Speiderhytta

Når:
2021-09-04 heldags
2021-09-04T00:00:00+02:00
2021-09-05T00:00:00+02:00
Hvor:
Speiderhytta
Kontakt:
Reidulf Tangen
91 31 03 08
Dugnad på Speiderhytta @ Speiderhytta

3. Skien gjør noe så sjeldent som å innkalle til en foreldredugnad på Speiderhytta ved Heivannet. Det er flere grunner til det, men den viktigste til at det skjer akkurat nå, er at samfunnet holder på å normaliseres igjen etter pandemien og vi vil gjøre stedet klart for eget bruk og utleie. Vi kommer til å trenge folk både til vasking av hyttene og til arbeid på uteområdet, så det skal være mulig for de fleste å finne noe man kan være med på.

Vi har markedsført oss mot skolene i Skien, og allerede mandag 6. september kommer den første skoleklassen fra Kongerød, og to til følger seinere i uka. Dette er bra fordi det gir hytta viktige inntekter til drift, samtidig som den blir brukt til det den er ment til, å gi friluftsliv til barn og unge. Vi ønsker selvføgelig at de skal finne hytta og uteområdet i god stand og få lyst til å komme tilbake igjen.

En annen grunn er at vi håper speiderforeldrene kan bli kjent med hverandre og oss som er ledere i gruppa. Vi håper rett og slett at det blir en trivelig dag i skogen. Etterpå er det mulig å bade av seg svette og overskuddsvarme i Heivannet rett nedafor hytta.

Invitasjon sendes på mail og på Spond. Gruppa/hytta står for en fortjent middag til alle som møter opp, så vi trenger påmelding på Spond innen onsdag 1. september. Vi tilbyr også gratis overnatting til søndag, enten inne eller ute (første helg i september er «Natt i naturen»), men vi kan dessverre ikke love å være vertskap for dem som velger det.