Kretsleir 2023

Kretsleir 2023 vil bli avholdt 24. juni til 1. juli 2023 ved Kjærra Fossepark! Kjerra Fossepark ligger ved Kjærrafossene i Larvik kommune i Lågendalen i Vestfold fylke

Kretsleir 2023 vil arrangeres sammen med Aust Agder krets og Tele-Busk krets, så her er det mange mange muligheter for nye speiderbekjentskaper!

Pris

Priser for gruppas deltakere:

Ordinær leirdeltaker: Kr 2500,-
Søskenmoderasjon (fra 3. søsken): Kr 1250,-
Småspeider onsdag-torsdag: Kr 350,-
Ledere: Gratis

Støtte: Vi har tilgang til støtteordninger så alle kan være med uansett familieøkonomi. Ingen skal bli hjemme fordi det er for dyrt.

Praktiske ting

Det er innrykk i leiren fra lørdag kl. 10.00. Vi setter oppmøte på Huset for felles kjøring kl. 09.00. Det er ca. en times kjøring tur/retur, Vi kommer tilbake til henting/hjemreise når vi veit mer om tidsskjemaet for den siste dagen.

Alle må ha med matpakke så de klarer seg fram til middag på lørdag. Husk at du spiser dobbelt så mye på leir som hjemme. Dessuten full drikkeflaske.

Forslaget til pakkeliste på <https://speiding.no/nyhetsarkiv/pakk-leirsekken> er bra. Det vi kan legge til er:
– Speiderdrakt. Det er rart det ikke står på lista.
– Det blir ikke bademuligheter ved leirområdet. Det kan hende vi klarer å organisere en tur til en badeplass i løpet av uka, eller at det blir mulig å bade under haiken, men vi kan ikke love noe.
– Gruppa har dekketøy/speideredskaper til alle til bruk i leiren. Speiderne trenger likevel å ta med drikkeflaske til bruk hele dagen og fullt sett turbestikk til haiken.

Det er fint med litt lommepenger. Det blir mulig å kjøpe t-skjorte med leirmerke og kanskje noen andre suvenirer på leirkontoret. Dessuten er det kiosk et par timer om dagen for den som har lyst på en is. Men ikke ta med så mye penger at du kan leve av godteri. Det blir det ingen bra leir av.

Det er lov å ha med mobiltelefon. Den er både klokke, kamera, kalender og minnebok. Men det vil bli satt begrensninger på bruken, og det vil antakelig ikke bli mulig å lade for andre enn ledere (og peffer før haiken). Nærmere regler blir bestemt på leiren.

Info fra leirkomiteen

3. Skien bygger bord på Nord 2017. Foto: Trond Engen