Kretsbannerkonkurranse

Når:
2012-04-14@09:00-2012-04-15@13:00
2012-04-14T09:00:00+00:00
2012-04-15T13:00:00+00:00
Hvor:
Skien fritidspark
Moflatvegen 67
3733 Skien
Norge
Pris:
200,-
Kontakt:
Arrangementskomitéen
Kretsbannerkonkurranse @ Skien fritidspark | Skien | Telemark | Norge

Speidere:

Invitasjon.

Informasjonsskriv 1.

Oppmøte: Ved Skien Isstadion lørdag 14. april kl. 11.00.

Avslutning med premieutdeling: Moflata skole søndag 15. april kl. 15.00.

Dette er den store årlige patruljekonkurransen for speiderne i Grenland krets, og de fire beste patruljene blir kvalifisert til NM i speiding. I år er 3. Skien arrangør sammen med 1. Solum og Siljan MSK.

På grunn av skogbrannfare ble det bestemt før påske at patruljene ikke skal ha med kokeutstyr. Isteden blir det satt opp felles griller og kokt vann på leirplassen. Patruljene må ha med spiseredskap, mat til alle måltider og annen drikke. Dessuten må de ha vanlig utstyr for konkurranse og overnatting i gapahuk. Pakk lett siden alt skal bæres på ryggen gjennom løypa, og husk at dere trenger plass til fellesutstyret.

Siden patruljeorden teller i konkurransen, skal alle (som har) stille i speiderdrakt. Speider-t-skjorter eller andre speiderplagg kan også brukes sammen med speiderskjerf som tropps- og patruljesærpreg, men da må det være avtalt i patrulja.

Ledere:

Det blir satt opp felles lavvoer til overnatting for ledere som følger arrangementet.

Aspiranter:

Lapp om turen.

Oppmøtested:                 Parkeringsplass ved start for stien fra Voldsveien til Hvitsteintjern. (kjør mot Geiteryggen, ta av inn på Voldsveien. Fortsett forbi grustaket, veien til Trommedalen og veien mot Solum kirke. Noen hundre meter forbi veien til kirken ligger parkeringen på venstre side.

Tidspunkt avreise: Lørdag 14.april kl.1300

Sted/tidspunkt retur: Søndag 15.april kl.1500. Merk: Vi går ned til Moflata skole sammen med de andre speiderne og deltar i premieutdelinga der.

Mat: Aspirantene tar med brødmat for et måltid på lørdag og to måltider på søndag. Troppen ordner felles middag på lørdag.

Personlig utstyr som du må ta med: Ryggsekk, sovepose, liggeunderlag, brødmat, enkle toalettsaker, håndkle, kopp, dyp og flat tallerken, bestikk, slirekniv, enkle skrivesaker, speiderskjorte, varmt yttertøy, genser, regntøy, solid og tett fottøy, ekstra skift sokker, lommelykt.

Terreng vi går i: Lett terreng og greit å gå også for de yngre. Korte avtander inn til området vi skal være i. På søndag nedoverbakke hele veien til Moflata skole.

Kan foreldre og søsken komme og være med?: Ja, det er lett å finne oss i området ved dammen på Hvitsteintjern

Hvis du har spørsmål: Ta kontakt med Jan Terje Olsen på telefon 90 77 15 90 eller epost jan.terje.olsen@3skien.no

Rovere:

Invitasjon.

Det blir felles leir for rovere ved gapahuken til 1. Solum i Trommedalen. Møt opp med speiderne og vær postvakt, så blir du vist veg til leirplassen.