Lederløft – AVLYST!

Når:
2014-08-29-2014-08-31 heldags
2014-08-29T00:00:00+02:00
2014-09-01T00:00:00+02:00
Hvor:
Storetveit skole, Bergen
Storetveitvegen 125
5231 Bergen
Norge
Pris:
Ikke fastsatt (betales av gruppa)
Kontakt:
Endre Helland
Lederløft - AVLYST! @ Storetveit skole, Bergen | Bergen | Hordaland | Norge

Lederløft og Roverløft 2014

Oppslag på speiding.no

Lederløft er et sosialt og inspirerende arrangement som, i tillegg til foredrag, underholdning og speidersamvær, tilbyr en rekke kurs, og temaer for faglig påfyll. Reis sammen med resten av lederne i speidergruppa di, og styrk miljøet i gruppa samtidig som dere møter andre ledere fra hele landet.

Tema
Årets Lederløft har undertittelen «Et friluftsløft!». Dette forteller tydelig at fokuset på årets arrangement vil være friluftsliv i speideren – både i form av kompetanseheving hos ledere, og gjennom praktiske tips til hvordan speidere kan arbeide med de delene av treningsprogrammet som handler om frilluftsliv. Dette er områder som alltid er aktuelle. Men det er spesielt viktig å ha fokus på dem i år når vi forbereder oss til Friluftslivets år 2015!Program
Den ferdige programoversikten vil bli lagt ut om kort tid. Enn så lenge kan vi friste med tradisjonelle godbiter som festmiddag og leirbål, varierte økter og hyggelig sosialt samvær. Årets arrangement har dessuten noen spennende, nye aktiviteter på planen – Amazing race for rovere og bymanøver for alle andre deltakere.Vil ha med rovere!
I år blir det et spesielt program for rovere – noe som både vil gi dem utfordringer og skape engasjement for framtiden. De vil få mulighet til å delta på egne, skreddersydde økter, og til å få med seg det spennende som skjer i fellesøktene.

Sted
Lederløft vil holdes på Storetveit skole som er plassert ganske sentralt i Bergen.

Plasseringen av årets Lederløft midt i storbyen Bergen gjør at adkomsten vil være enkel, og gir gode muligheter for å få en smak av urban speiding. Samtidig er selve området veldig godt egnet for et friluftsarrangement som Lederløft. Overnattingen vil foregå i telt, og alle øktene vil bli holdt ute.