Galleriet er i (prøve)drift

Galleriet (link i hovemenyen) er tatt i bruk som en prøveordning, og bildene som Mari, Anders og Kristoffer tok med Maris kamera i helga er lagt ut som et album. De som vil legge ut egne bilder kan melde fra, og så får de en mail med brukernavn (som er lik e-post-adresse i 3.Skien-systemet) og en link for å opprette passord. Jeg håper det vil gjøre det lettere å sende inn bilder fra arrangementene. Det hadde også vært kjekt om folk kunne digitalisere og laste opp gamle bilder, særlig nå fram mot jubileet.

Jeg kaller det en prøveordning. Det betyr ikke at vi vil slutte med galleriet, men det kan hende vi velger en teknisk løsning som er mer integrert med hjemmesida for å spare plass på serveren og slippe å holde orden på brukere av flere tjenester. I så fall vil bilder og album bli overført, men brukernavn og passord må antakelig opprettes på nytt.