Patruljetur for Skogdue

gruppeturen i høst vant vi i Skogdue en tur til roverhytta Godset ved Frotjenn. Vi kunne dra akkurat når vi ville. Nå har vi fått en streng beskjed om at vi må komme oss på en patruljetur snart, så vi bruker premien vår den 8.-10. februar. Da kommer vi oss endelig på tur bare vi jentene. Det blir nok en fin tur (bank i bordet!). Vi skal trolig stå på ski og de som var med på en lignende tur i fjor anbefaler snøbading på det sterkeste. Det blir sikkert bra, bortsett fra at jeg ikke finner sjampo i butikken som passer for snø..

Litt praktiske ting:

Vi drar fra huset klokka 18:00 fredag 8. feb og er tilbake på huset søndag 10. rundt klokka 17:00.

Middag på lørdag ordner vi felles slik at alle tar med litt hver, men på fredagen får vi så kort tid at vi trolig bare ordner noe rett-i-koppen-mat hver for oss.