Vi er i NM!

Årets Kretsbannerkonkurranse var en liten opptur. Skogdue tok endelig steget opp på fjerdeplass og kvalifiserte seg dermed til NM i Speiding for første gang på flere år. Jerv ga oss enda en patrulje blant de ti beste, også det for første gang på lenge, mens Bever på 20. og Ørn på 26. plass sørga for at 3. Skien var representert på alle deler av resultatista. Takk for god innsats til alle!

De detaljerte resultatene er nå klare, og de viser at det var jevnt, at alle patruljene kan bli bedre på det meste, og at også patruljene lenger bak på lista har gode delresultater å bygge videre på. Ørn lå riktignok som 28. og klart siste patrulje etter første dag, plaga av sykdom og uhell på o-løpet, men de avslutta bra. På samarbeidsoppgava gjorde de det faktisk best av alle — og var med det den eneste av patruljene våre som vant en enkeltøvelse aleine. Dermed kunne de både ta igjen dem foran og klatre to plasser. Bever på 20. var uheldige og kom helt sist i det stor jevne midtfeltet. Det skilte mindre fra dem og opp til sjette enn ned til 21. plass! Jerv på tiende var litt høyere i samme tette sjikt. Begge gjorde det bra på O-løpet, Jerv også på naturkjennskap. Skogdues resultat kom av jevnt gode resultater på alle oppgaver, men det vanlige glansnummeret førstehjelp gikk faktisk bare middels. Det var jevnheten som gjorde det, for det eneste toppresultatet kom på patruljeropet, som dessverre bare ga 8 poeng i sammendraget.

For troppen som helhet er det tydelig at vi må trene mer på pioneroppgaver og matlaging. Det står alt på programmet til pinseleiren 18.-20. mai.

Det kommer snart en fyldig innsidereportasje fra konkurransen.