Orientering ved Åletjern

Småspeiderne har rekruttert bra i høst, så det var en stor og ivrig flokk vi møtte like etter post 2. Foto: Trond Engen
Småspeiderne har rekruttert bra i høst, så det var en stor og ivrig flokk vi møtte like etter post 2.
Foto: Trond Engen

I dag har hele gruppa vært på turorientering ved Åletjern på Gulset. Og vi var mange: Fire rovere, tjue speidere med to ledere og fjorten småspeidere med tre ledere og en mikrospeider i bæremeis. Her er en liten billedreportasje.

Aspirantene klipper på post 2. Foto: Trond Engen
Aspirantene klipper på post 2.
Foto: Trond Engen
Jerv i full fart mot post 2, like bak aspirantene. Foto: Trond Engen
Jerv i full fart mot post 2, like bak aspirantene.
Foto: Trond Engen
Bever passerer både flokken og aspirantene på post 3. De beholder ledelsen helt til mål. Foto: Trond Engen
Bever passerer både flokken og aspirantene på post 3. De beholder ledelsen helt til mål.
Foto: Trond Engen

I konkurransen mellom patruljene i troppen vant Bever, som fant alle ni postene på 85 minutter, mens Jerv fant sju, Skogdue tre og Ørn to poster. Skogdue og Ørn bomma grovt tidlig i løypa og fikk dårlig tid. Aspirantene (utenfor konkurranse) ville kommet på andre plass, siden de fant alle postene akkurat innafor maksimaltida på 90 minutter.

På troppsmøtet ble det også utnevnt nye peffer og asser etter at Lars, Fabian og Twan er blitt rovere. Gratulerer til Adrian og Ørjan i Bever, Espen og Andreas i Ørn og Bendik og Torjus i Jerv. Og til dere som ikke fikk stripa denne gangen: Æda-bæda! Dere vil få sjansen.