Kjøp jubileumseffektene!

Det er utrolig hva som blir kjekk ungdom bare klærne er i orden. Foto: Lene Tøndel

Alle som har sett bildene fra jubileumsturen har sett T-skjortene med 100-års-merket vårt på. Og alle har sett dem som var med gå rundt og sprade i dem etterpå. Men T-skjortene er ikke bare for dem som var på leir, men for alle oss som er med i gruppa nå i jubileumsåret, så vi har skjorter til salgs til alle for kr 150,-/stk. Tilgjengelige størrelser: 8-10, 12-14, S, M, L, XL, XXL.

Jubileumsmerket vårt
Jubileumsmerket vårt

Vi har også jubileumsmerker til å sy på speiderskjorta og leirbålskappa. Alle som stilte på jubileet i speiderskjorte får ett merke hver. De som var på leiren fikk fem merker for å kunne bytte med andre på leiren. Men dette merket er kjekt å ha til å bytte med seinere også, så vi bestilte mange. De er til salgs for kr 15,-/stk., bunt på fem merker kr 50,-.

(Hvis det er noen som fortsatt ikke har fått jubileumskalenderen vår og angrer på det, eller som har ødelagt den de hadde og gjerne skulle hatt en ny, er det ennå noen igjen på lager til halv pris, kr 50,-,)

Ring troppsleder Trond på 90 91 53 25, send e-post tiil troppsleder eller still med penger og kjøp direkte etter et møte.