Akemøte i Lundedalen (for troppen)

I helga var troppsstaben og førerpatrulja på tur og la opp opplegg for våren. Da bestemte vi at møtet i Lundedalen tirsdag 16. januar blir akemøte. Ta gjerne med rompeakebrett, men ikke store, tunge ting som er farlige når vi er mange i bakken. Troppsstaben stiller ellers med plastsekker og annet til å ake på så det blir like forhold.

Men det er ikke lett å planlegge været. Vel hjemme fra turen ser vi at det er meldt silregn hele mandag men fint fra tirsdag ettermiddag. Vi håper at snøen overlever regnværet og at det blir fine akeforhold på tirsdag, og holder fast ved planen om akemøte. Går det ikke, har troppsstaben en reserveplan i bakhånd. Uansett er det oppmøte ved Hjalmar Johansen-støtta i Lundedalen kledd for å være ute i snøen.

NB! Akemøte også i flokken.