Ski-TM til Larvik!

Ski-TM på Svanstul i 2014. Fabian med god høyde over kulen.

Etter en lang kamp mellom arrangørstedene * er det nå klart at årets troppsmesterskap på ski blir holdt i vintersportsparadiset Larvik. Vi møter ved Huset for felles kjøring til bommen på Malerød (Kartlink med rutebeskrivelse fra Moheim til Malerød). Derfra er det ca. 3 km på ski fram til Skautvedt leirsted ved Farris. Først lager vi løyper, og så holder konkurranser i langrenn, slalåm og hopp. Det er ikke så mange andre regler enn at alle øvelsene skal gjennomføres med det samme paret ski på beina.

Denne turen er for både troppen og aspirantpatrulja. Det blir overnatting inne på hytta. Mer praktisk info finner du i den levende terminlista.

*) Ryktene om ufint spill med sabotasje av konkurrentene og smøring av arrangementskomitéen er helt uten grunn. Strømmen på Speiderhytta forsvant av helt naturlige grunner. Troppsleder smører skia sine sjøl.