Terminliste

NB! Våren 2021 har det ikke vært mulig å sette noe sikkert på terminlista lenge på forhånd. Arrangementer vi håper å holde står i den levende terminlista (nederst på denne nettsida) med navn og dato, og så blir det fylt ut med detaljer når det blir klart. 

Nedlastbare terminlister:

Nedlastbare terminlister blir ikke lagt ut våren 2021. Terminlistene fra høsten er beholdt for besøkende på sida som vil vite hvordan en planlagt termin pleier å se ut.

Flokken: Kommer

Troppen: Terminliste tropp, våren 2022

Roverlaget Troll: Avtaler seg imellom.

NB! Det vil alltid bli endringer i programmet i løpet av en termin, særlig mot slutten. I år må vi regne med flere endringer enn vanlig, og gjerne på kort varsel. Derfor er det viktig å følge med på mail/Spond og holde øye med den levende terminlista nedenfor.

okt
21
fre
2022
Speider- og roverforum @ Molde
okt 21-okt 23 heldags
Speider- og roverforum @ Molde

Speider- og Roverforum er en demokratisk arena for speidere og rovere. Alle kretser og korps kan velge to representanter til hvert forum. Representantene fra Grenland krets ble valgt av ungdomsdelegatene på kretsens årsmøte i mars.

Speider- og Roverforum arrangeres annethvert år, ca. 3-4 uker før Speidertinget. Speiderforum og Roverforum har hvert sitt møte og egen saksliste, men har ofte mye av det øvrige programmet felles, som måltider, leirbål, aktiviteter, noen diskusjoner mm. Prosjektgruppene for begge fora samarbeider i planleggingen, med støtte fra Speiderstyret, Komite speiding og forbundskontoret.

Romsdal og Nordmøre krets er vertskap for årets Speider- og Roverforum og blir avholdt helgen 21.-23. oktober i Molde.

Mer informasjon kommer. I mellomtiden så kan du lese mer om Speider- og roverforum her.

okt
22
lør
2022
Gruppetur @ Speiderhytta
okt 22-okt 23 heldags
Gruppetur @ Speiderhytta

Den tradisjonelle gruppeturen til Speiderhytta ved Heivannet.

Tradisjonelt opplegg: Flokken og aspirantene møter ved Solvika kl. 12.00 og går inn langs Heivannet. Troppen møter ved Huset kl. 10.00, og patruljene kjøres ut til hver sine startsteder. Roverlaget drar opp fredag. Nærmere informasjon og Spond-påmelding kommer til hver enhet.

På søndag er det Speiderhyttas dag for alle venner av 3. Skien og Speiderhytta. Felles avslutning ca. kl. 15.00.

okt
23
søn
2022
Speiderhyttas dag @ Speiderhytta ved Heivannet
okt 23@12:00-15:00
Speiderhyttas dag @ Speiderhytta ved Heivannet

Vi inviterer igjen speidere, familier og alle venner av Speiderhytta til Speiderhyttas dag, en tur- og aktivitetsdag for alle.

Vi fyrer opp grillen kl. 12.00 og holder på til ca. kl. 15.00. Grillen er til allmenn bruk. 3. Skien har grillmat til deltakerne på gruppeturen, og kanskje litt ekstra, men alle på dagsbesøk må ha med til eget forbruk.