Terminliste

NB! Våren 2021 har det ikke vært mulig å sette noe sikkert på terminlista lenge på forhånd. Arrangementer vi håper å holde står i den levende terminlista (nederst på denne nettsida) med navn og dato, og så blir det fylt ut med detaljer når det blir klart. 

Nedlastbare terminlister:

Nedlastbare terminlister blir ikke lagt ut våren 2021. Terminlistene fra høsten er beholdt for besøkende på sida som vil vite hvordan en planlagt termin pleier å se ut.

Flokken: Kommer

Troppen: Terminliste tropp, våren 2022

Roverlaget Troll: Avtaler seg imellom.

NB! Det vil alltid bli endringer i programmet i løpet av en termin, særlig mot slutten. I år må vi regne med flere endringer enn vanlig, og gjerne på kort varsel. Derfor er det viktig å følge med på mail/Spond og holde øye med den levende terminlista nedenfor.

nov
29
tir
2022
Julemøte @ Huset
nov 29@18:00-20:30
Julemøte @ Huset

Det tradisjonelle julemøtet for speiderfamilier i Storsalen på Huset. Underholdning ved speiderne. Alle tar med noe til mat- og kakebordet og en liten premie til utlodning,

Alle møter i år kl. 18.00. Familiene møter direkte i Storsalen. Speiderne samles først på andre rom for noen raske forberedelser. Avslutning ca. 20.30 (men det er litt vanskelig å beregne tida på underholdninga til speiderne).

Om «noe til mat- og kakebordet:»:
– Dere bestemmer sjøl hva som passer der, men det må egne seg for store forsamlinger av små mennesker (ikke lage for mye søl).
– Alt kan leveres på kjøkkenet fra 17.30.
– Husk å merke alle fat med navn, gjerne med en klistrelapp på undersida.
– Siden dette er et spleiselag, regner vi med at de som har behov for gluten- og/eller laktosefritt, stiller med det. Merk også fatet med en lapp eller et skilt som sier det.
– Ting med nøtter må merkes tydelig, f. eks. ved at nøttene synes utenpå.

Om «en liten premie til lotteriet»:
– En bra premie er noe dere har liggende i en skuff og tenker at noen kan bli glad for. Ellers kan det være hva som helst som koster inntil ca. 30 kr.
– Innpakka premier er mer spennende.
– Lodd koster 10 kr. Vi har ikke mye vekslepenger når vi starter, så ta med kontanter i passe størrelser til ditt bruk. Ellers kan man kjøpe alt man bare orker på Vipps.

des
12
man
2022
Kretsens juleavslutning for ledere
des 12@18:30
Kretsens juleavslutning for ledere @ Telemark | Norge

For gruppeledere og alle med verv i kretsen.

Invitasjon kommer.