Terminliste

NB! Våren 2021 har det ikke vært mulig å sette noe sikkert på terminlista lenge på forhånd. Arrangementer vi håper å holde står i den levende terminlista (nederst på denne nettsida) med navn og dato, og så blir det fylt ut med detaljer når det blir klart. 

Nedlastbare terminlister:

Nedlastbare terminlister blir ikke lagt ut våren 2021. Terminlistene fra høsten er beholdt for besøkende på sida som vil vite hvordan en planlagt termin pleier å se ut.

Flokken: Kommer

Troppen: Terminliste tropp, våren 2022

Roverlaget Troll: Avtaler seg imellom.

NB! Det vil alltid bli endringer i programmet i løpet av en termin, særlig mot slutten. I år må vi regne med flere endringer enn vanlig, og gjerne på kort varsel. Derfor er det viktig å følge med på mail/Spond og holde øye med den levende terminlista nedenfor.

feb
4
fre
2022
Peff 1, samling 1 @ Fjordglimt
feb 4-feb 6 heldags
Peff 1, samling 1 @ Fjordglimt

Peff 1 er første del av NSF sitt kurs for speidere i troppsalder som skal bli / er peffer og asser.

 • Oppmøte: Fredag 4.februar kl.18 på Fjordglimt
 • Hjemreise: Søndag 6.februar kl.15 på samme sted

Kursantrekket er speiderdrakt, men ved oppmøte skal du være kledd til å være i aktivitet ute. For øvrig må alle må ha med:

 • Skrivesaker
 • Sovepose til hytteovernatting
 • Spiseredskap
 • Klær og sko til å være inne og ute
 • Refleksvest e.l.
 • Snøspade eller annet velegna redskap
 • Sitteunderlag
 • Vanlig speiderutstyr som kniv og lykt
 • Speiderdrakt

Alt skal pakkes speidermessig i en sekk som skal kunne bæres på ryggen. Mat er inkludert. Speiderne sover inne.

mar
4
fre
2022
Trøkk-tur @ Lille og Store Stavsjø, Melum
mar 4-mar 6 heldags
Trøkk-tur @ Lille og Store Stavsjø, Melum

Trøkk er egne turer for speidere i Grenland som går på ungdomsskolen. Anbefales for alle som er i riktig alder. Rovere er velkommen som turstab.

Vanligvis blir det arrangert en tur i halvåret med vidt forskjellig innhold. Denne gangen kan vel ting tyde på at det blir vinterspeiding som tema.

Invitasjon kommer.

mar
12
lør
2022
Ski-TM @ Speiderhytta
mar 12-mar 13 heldags
Ski-TM @ Speiderhytta

(Flyttes ved snømangel.)

Troppsmesterskapet på ski er troppens årlige skifest. Det konkurreres i de tre øvelsene langrenn, slalåm og hopp. Alle skal gjennomføres på det samme skiparet. Det kåres vinner i hver øvelse og sammenlagt og beste patrulje sammenlagt.

Først lager vi løyper og hoppbakke, og så begynner lekene. Om kvelden blir det middag og leirbål. Lekene fortsetter etter frokost på søndag. Til slutt vasker vi oss ut av hytta.

Alle trenger brødmat e.l. til 3-4 måltider, spiseredskaper til eget bruk, sovepose til hytteovernatting, uteklær og skiutstyr, litt skift, toalettsaker, kniv og lykt. Alt pakkes i ryggsekk som strammes og tilpasses så den sitter godt på ryggen. Ski og staver må være festa sammen så de kan bæres på skuldra dersom det ikke er skiføre lørdag morgen. Ting som henger og dingler på sekken er en enda større plage på ski enn ellers.

Pris: Kr. 100,- per person for hytteleie og felles middag.