Resultater fra kretsbanneren

Søndag 17.00:

Alle våre patruljer falt litt nedover på lista etter de to siste øvelsene på lørdag, som var praktisk oppgave (bestikk og bestikkpose) og matlaging. Best fra 3. Skien etter første dag var Skogdue på 11. plass med 121,5 p. Ørn var på 16. med 107,9 og Jerv på 25. med 91,8. Aspirantene hadde 80,2 utenfor konkurranse.

På søndag ble det delt ut ytterligere 40 poeng i patruljedrift (20 for orden på leirplassen og 20 til for samarbeid på post) og 50 poeng hver for hemmelig oppgave (sprettert), førstehjelp, pioneering (gardintrapp) og naturkjennskap. I denne løypa gjorde de tre konkurransepatruljene våre det bra og klatra på listene igjen.

Kretsleder Øyvind gratulerer Skogdue med sjuendeplassen.
Foto: Trond Engen

Til slutt endte Skogdue på 7. plass med 301,5 poeng, Ørn på 11. med 269,4 og Jerv på 24. 219,5. Trolljegerne sleit med hemmelig og pioneering, som krever erfaring, men gjorde det bra på naturkjennskap og enda bedre på førstehjelp. De fikk til slutt 185,5 poeng.

Hvor mange speidere trengs det for å skru i ei lyspære? Én til å holde pæra og hele patrulja til å bygge gardintrappa. Ørn bygde den tredje beste gardintrappa i konkurransen.
Foto: Trond Engen

Det var svært jevnt i toppen. Tjeld fra 1. Langesund sjø vant kretsbanneret med 343,2 poeng (av totalt 450), foran Rev fra 1. Sannidal med 341,1, Elg fra 1. Skotfoss med 333,5 og Rev fra 1. Herre med 326,9. Disse fire reiser til NM i speiding i Vestfold i juni.

Den endelige resultatlista.
Foto: Trond Engen

Lørdag 16:54:

De første resultatene på kretsbannerkonkurransen. Ørn er best av våre på sjetteplass etter litt mer enn to øvelser.
Foto: Trond Engen

De første resultatene på kretsbanneren ble offentliggjort litt etter kl. 15.30 lørdag ettermiddag etter teori, orientering og vurdering av patruljesærpreg (del av patruljedrift). Fjorårsvinneren Måke fra 1. Langesund sjø leder med 69,7 poeng (av max. 110) foran Hjort fra 1 Skotfoss, Bjørn fra 1. Stathelle og Midgardsormen fra 1. Skotfoss. Best av våre patruljer er Ørn på sjetteplass med 54,9 poeng. Praktisk oppgave var akkurat innlevert men ennå ikke bedømt, og patruljene hadde begynt på matlagingsoppgava.

(Dessverre ingen bilder fra øvelsene med denne første rapporten. Lederne har ikke hatt lov til å gå inn i området der patruljene har holdt på med oppgaver, og det er ikke så spennende med bilder av speidere som løper til og fra do mellom slaga. Roverne som har vært dommere har forhåpentligvis klart å ta noen underveis i konkurransene, men de har ikke hatt tid til å legge ut noe ennå.)