Troppsleir 2016

Her samler vi det dere trenger å vite om troppsleiren. Det vil komme mer info på denne sida etterhvert som leiren nærmer seg.

Når:

Leir: 30. juli – 6. august 2016
Home hospitality (overnattingsbesøk av engelske speidere): 6.-8. august

Hvor:

Kanalcampen ved Lunde sluse (der kretsleiren var i fjor)

Hvem:

Alle i troppen pluss rovere og ledere. Troppen vil si alle som har vært med i troppen eller aspirantpatrulja det siste året og som har deltatt på speidertur med uteovernatting før avreise.

Hva:

Ukeslang leir med engelske speidervenner. Programmet blir litt som på pinseleir, men med tid til mer: Bygging, bading, padling, haik (overnattingstur ute av leiren), utflukt til Vemork og Gaustatoppen.

Hvordan:

Norsk patruljespeiding. Med 28 påmeldte fra 3. Skien og 21 fra 99th Reading deler vi i sju patruljer med fire norske og tre engelske speidere i hver. Vi bruker våre vanlige patruljer som utgangspunkt, men Jerv + Bøffel er tolv påmeldte til sammen og deles i tre.

Etterpå:

99th Reading tar flyet hjem til England på mandag, og i mellomtida er det «home hospitality» eller hjemmebesøk. Det er lang tradisjon for at speidere på utenlandstur får noen dager hos en vertsfamilie. Denne gangen er det vi som er vertskap, og mange av oss vil få to-tre engelske speidere på vår egen alder på besøk fra lørdag til mandag.

Pris:

Kr 1800,- per person. Dette inkluderer mat på leiren og alle andre leirkostnader.

Påmelding:

Innen 20. mai ved innbetaling av leirkontingent til gruppas konto 2610.16.89963. Merk giroen med «Leir 2016» og for- og etternavn på speideren. Hvis noen ikke kan betale nå, gi beskjed til meg så finner vi en ordning.

Vi begynner å sette opp patruljene og fordele hjemmebesøk umiddelbart etter at fristen er ute. Det er derfor viktig å vite om noen ikke kan ta imot gjester, evt. hvor mange dere kan ta. Send derfor en mail til meg i tillegg — også de som helt klart ikke skal være med på leir.

Oppdatering: Fristen er ute, og vi veit hvor mange vi skal planlegge leir og gjøre avtaler for. Hvis noen av dere som ikke er påmeldt, likevel vil være med, kan vi ordne det.

Pakkeliste:

finner du her.

Organisering på leiren:

Leirprogram.
NB! Det kommer sikkert til å bli justeringer i klokkeslett og aktiviteter utover uka.

Leirpatruljer.

Hjemmebesøk:

Navneliste.

Hjemmebesøket begynner når speiderne hentes i Lunde lørdag 6. august kl. 14.00. Vi som er ledere har både biler og tilhengere fulle av fellesutstyr, så det er fint hvis de som ikke skal ha hjemmebesøk kan hjelpe til å frakte engelske speidere og bagasje.

Søndag 7. august finner vi på noe sammen, i hvert fall de som ikke har lagt andre planer for dagen. Nærmere beskjed kommer. Forslag mottas.

Besøket avsluttes når 99th Reading drar med buss fra Huset mandag 8. august kl. 12.00. Speiderne som har vært på besøk utstyres med matpakke for hjemturen.