Nordic Adventure Race 2022

Når:
2022-06-27-2022-07-04 heldags
2022-06-27T00:00:00+02:00
2022-07-05T00:00:00+02:00
Hvor:
Færøyene
Pris:
DKK 2000,- + reise
Kontakt:
Venusia Vinciguerra (lokal kontakt i NSF)
Nordic Adventure Race 2022 @ Færøyene
På tide å drive skikkelig speiding igjen etter to år med pandemi? Vil du ta igjen alle førerpatrulje- og trøkkturene som ikke er blitt holdt? Er det ikke nok med stor leir i Danmark? Eller vil du gjerne ha venner å møte igjen når du kommer på leiren?
Her er invitasjonen til trøkkturen over alle trøkkturer,  Nordic Adventure Race 2022, en ukelang tur/speiderkonkurranse på Færøyene i månedsskiftet juni/juli. Turen er for speidere i ungdomsskolealder fra alle nordiske land.
Fra invitasjonen:

Innhold på arrangementet

Nordic Adventure Race er et nordisk eventyrløp der man blir utfordret i speiderferdigheter. Løpet i den fantastiske færøyske naturen varer i syv dager, hvor vi går, løper, rappellerer, spiser, svømmer og sover (ikke så mye). Reisen blir til tider utfordrende, og det er oppgaver å løse på veien, men disse oppgavene og utfordringene blir løst i det fine nordiske fellesskapet.

Arrangementet er for speidere født i ’06-’09 (13-16 år). Du må være i rimelig god form.

Norge skal kun sende 25 speidere, som blir delt inn i blandede patruljer på rundt 6–8 speidere. Patruljene lager selv mat, setter opp gapahuk og løser de forskjellige postene. Patruljene beveger seg rundt til fots, med båt, med skip og med buss. Deltakerne kommer fra Danmark, Finland, Færøyene, Island, Norge, Sverige og kanskje Grønland.

Hvert deltakende land skal ha én leder for hver sjette deltakende speider.
I tillegg kan hvert land ha én IST-er (stabsmedlem) for hver åttende deltakende speider. Norge sender kun en kontingent dersom vi får nok ledere.

Les mer på nettsida og Facebook.
Prisen er 2000 DKK per deltaker pluss reise. Ledere/teknisk stab betaler kun reise. Grenland krets gir tilskudd til deltakelse på internasjonale arrangementer av denne typen, men det må søkes. Siden man melder seg på som enkeltspeider direkte til NSF, vil ikke gruppa og kretsen automatisk få vite hvem som er påmeldt. Men si fra, så hjelper jeg gjerne med både påmelding, søknad om tilskudd og seinere praktisk organisering.