Nye www.3skien.no

Dette er nå det offisielle nettstedet til 3. Skien, om det enn er litt foreløpig foreløpig. Men det er uansett kjærkomment etter nesten et år uten oppdatering av de gamle sidene.

Jeg har satt det opp som en blogg, men jeg er redd det er litt for tidlig å begynne å abonnere på oppdateringer. Jeg skal nemlig prøve å bytte motor til WordPress for å kunne bygge ut med dynamiske terminlister som kan kobles til kalenderen i Netscape, Google, Outlook osv.. Da vil det også bli mindre bloggaktig i framtoning, sjøl om det teknisk sett stadig vil være det.

Overgangen skal ikke føre til at noe forsvinner, men nettstedet kan kanskje bli litt ustabilt mens jeg prøver meg fram — ikke minst fordi jeg aldri har gjort sånt før. I perioder jeg tar ned nettstedet for å kunne herje fritt, vil det ligge på <testblog.3skien.no>, med unntak av noen minutter til omstilling hos leverandøren hver gang adressa skifter.