Vi kom oss ut. Og hjem igjen!

Bilde: Kokken Trond tok dette bildet for å bevise at hoteltgjestene fkk mat. (Mobilfotograf Trond Hulløen)

Troppsturen til kom-deg-ut-dagen er over. Vi endte med å slå oss sammen med kretsens hotelt i slalåmbakken, både fordi kretsleder Hanne Birte og hennes mann Trond var blitt aleine om å drive det og fordi vi — gledelig nok — var for mange for den store ovnslavvoen. Med kretsens tre lånte lavvoer var det akkurat passe for fire aspiranter, fem ørner, ei skogdue, tre rovere, tre voksne ledere, én lederektemann og ca. fjorten hoteltgjester. I tillegg var Jan-Terje poliklinisk deltaker. Det var ei kald natt, om enn ikke så kald som værmeldingene tilsa, men med fyring gjennom natta var det ingen som frøys mer enn helsa og humøret tålte.

Bilde: Kristoffer, Mathilde og Mari i ovnslavvoen lørdag kveld. (Mobilfotograf Trond Hulløen)

Planen var egentlig å flytte leiren ned til Svanstulvannet på søndag for å lokke forbipasserende inn til bål og varm drikke, men da dagen kom var vi lite stemt for flyttesjau og enda en dag med betjening av gjester, så vi vi valgte heller å ta skituren rundt vannet til Fugleleiken før vi pakka sammen leiren og dro hjem.

Bilde: Matte speidere på Fugleleiken søndag formiddag. (Mobilfotograf Trond Hulløen)