Alt om kretsbanneren

Årets kretsbannerkonkurranse finner sted 16.-17. april midt i Skien by, med leir i Lundedalen. Temmelig kortreist for de fleste av oss, altså. Det meste om arrangementet står i den levende terminlista.

Troppen:

Vi har meldt på alle seks patruljene. Patruljene må være minst tre speidere for å delta, så hvis noen ikke kan være med, må de melde fra til peffen med en gang så vi får slått sammen små patruljer.

Utstyr:

Personlig utstyr: Som til en vanlig overnattingstur i telt. Dere skal ikke bære utstyret langt, men pakk likevel fornuftig siden orden i teltet kan bli bedømt.
Patruljeutstyr: Bruk fra patruljekassene og bestill fra depotet i tillegg. Det er både middag, praktisk oppgave og pioneeroppgave, så husk kokeutstyr og redskaper. Siden orden teller, er det viktig å ha oppvaskutstyr. Patruljer som overnatter i gapahuk, må ha med stenger eller raier siden vi ikke kan bruke trærne i Lundedalen.

Aspirantene:

Dere har med ledere og stiller utenfor konkurranse, men dere er med på alt og blir bedømt, akkurat som de andre patruljene. Geir sender en egen mail med litt flere opplysninger.

Flokken:

Småspeiderkonkurransen Shere Khans skinn foregår søndag 17. april på samme sted og med felles avslutning og premieutdeling. Opplysningene er sendt ut på lapp.

Rovere/ledere:

Dere blir tildelt oppgaver under arrangementet.

Foreldre/familier:

Alle er velkommen til å se på konkurransen og være med på avslutninga på søndag.