Programmet for troppen resten av året

Etter ønske fra flere legger vi ut resten av høstprogrammet for speiderne i troppen som et innlegg. Dette er stort sett samme tekst som gikk ut på e-post i helga.

Tirsdag 12. november 18:00-19:30. Delt møte inne/ute. Oppmøte på Huset.

Onsdag 13. november 18:00-20:30. Mimrekveld for Trøkk-gjengen. Oppmøte ved hovedinngangen til Klosterskogen Travbane. Åpent for alle som har vært på Trøkktur i år. Pris kr. 10,- per person. Påmelding innen 11. november til Knut Hansen på SMS til mobilnummer 90 51 80 06 eller på e-post <knut.hansen@sf-nett.no>.

Fredag 15. november: Søknadsfrist for deltakere og stab til verdensspeiderleiren i Japan (<jamboree.no>). Man søker i prinsippet enkeltvis på <https://min.speiding.no/activities/view/351> (alle som er medlemmer i NSF er automatisk brukere, men dere må be om passord ved første gangs bruk), men Reidulf og jeg kan også levere søknad for dere dersom det av ulike grunner er vanskelig. I øyeblikket er det over 500 søkere fra Norge, som allerede er flere enn de hadde turt å håpe på. Av disse er rundt 130 ledere, mens det bare trengs fire per tropp på 40, så det blir ikke noe problem å finne nok kvalifiserte ledere til at alle speidere som søker, får bli med. Men nåløyet blir desto trangere for oss som har søkt om å få være ledere i tropp.

Lørdag 16.-søndag 17. november. Troppstur til Venstøptjenn. Denne gangen møter vi direkte på parkeringsplassen ved skytebanen ved Modammen lørdag kl. 09:00. Oppmøtetida er kanskje uvanlig tidlig, men dagene er korte og vi trenger de timene med dagslys vi kan få. Vi er tilbake samme sted søndag kl. 15:30. Pakk for å bære sekken og overnatte i lavvo eller gapahuk. Ta med sovepose, underlag og klær til årstida, spiseredskaper og mat til 3-4 brødmåltider. Vi gir beskjed dersom det blir ski. Pris: som vanlig kr. 100,- per deltaker inkl. middag og overnatting.

Tirsdag 19. november 18:00-19:30. Patruljemøter inne/ute (eget opplegg). Oppmøte på Huset. Kan gjerne brukes til å øve inn innslag til julemøtet.

Søndag 24. november 10:45-13:00. Kirkesøndag med speidergudstjeneste. Vi har delt det sånn at 8. tar seg av bidrag inne i kirka, mens vi har ansvar for kirkekaffen med bål ute på kirkebakken etterpå.

Tirsdag 26. november 18:00-20:00. Eventyrfabrikken!

Lørdag 30. november – søndag 1. desember. Førerpatruljetur. Nærmere beskjed kommer, siden opplegget kan bli justert etter vær og føre.

Tirsdag 3. desember 18:00-20:00. Julemøte for speidere og foreldre. Storsalen på Huset.