For de eldste

Det er to arrangementer på gang som bare er for de eldste speiderne.

En gang speider
Sa jeg «de eldste speiderne»? Vel, ikke de aller eldste.

– Peffkurs 9.-11. mars. Her melder troppen på (og betaler kursavgift for) alle som går på ungdomsskolen og som ikke har vært på peffkurs før. Alle detaljene om kurset er ikke klare, men etterhvert vil de komme på kretsens nettsider.

– Peffkveld med tur til forestilling med Bear Grylls i Oslo konserthus tirsdag 13. mars. Gruppa har kjøpt inn ti billetter, og lederne i troppen og alle som har fullført peffkurset får være med.  Dette er en del av en plan om å bygge en førerpatrulje, dvs. et eget opplegg for de som er eldst og har ansvar i patruljene, og vi håper å få tid til å snakke om hva vi skal gjøre der, og det kan også hende vi vil begynne å legge planer for patruljene til høsten. Vi kommer tilbake med endelige detaljer når vi har fått alle planene på plass, men siden forestillinga begynner kl. 19.00, må det bli avreise kort etter skolen er slutt og hjemkomst bortimot midnatt. Dette er ikke akkurat et vanlig tirsdagsmøte! For dem som ikke blir med, blir det felles innemøte med aspirantene.

NB! Dette er dyrt for gruppa, så det er viktig å få alt vi betaler for. De som ikke kan komme på ett eller begge arrangementene må gi beskjed til meg eller Reidulf innen 1. mars, så vi kan gi plassen til noen andre.

(Som dere ser har jeg begynt å legge ut terminlista. Foreløpig holder jeg på å prøve ut et par ulike alternativer, så jeg har ikke lagt inn hele våren, men dere finner i hvert fall linker til info om begge arrangementene.)