Ny mulighet til Kandersteg 2018

Det kom inn ca. 25 påmeldinger til Kanderstegturen innen fristen den 1. november. Etterpå er det flere som har meldt seg og sagt at de vil være med. Vi har dessuten fått inn en bedre pris på bussturen basert på at vi kjører i ett og stiller med egen avløser for sjåføren. Vi velger derfor å gå ut med en ny påmeldelsesfrist den 10. desember. Se informasjonssida for Kandersteg 2018 for de oppdaterte detaljene.

Alle som melder seg på innen 10. desember er sikra plass. Deretter vil vi tilby de ledige plassene til andre grupper. De som melder seg på seinere, kan måtte vente på restplasser helt til slutt.

Påmelding ved forskuddsbetaling av kr 1500,- per deltaker til gruppas konto 2610.16.89963. Merk overføringa med «Kandersteg 2018» og navnet på deltakeren. Send også kvittering eller kopi av overføringa på mail til kandersteg2018@3skien.no.