Oppstartsmøte

Et vellykka oppstartsmøte for nye og gamle medlemmer. Og det er fortsatt plass til fler, både i flokken og troppen.

Noen beskjeder lenger nede, men først bilder fra «tissatrengt» i troppen.

Nye aspiranter i troppen.
Foto: Trond Engen
Jerver og skogduer.
Foto: Trond Engen
Lederne strekker seg litt lenger.
Foto: Trond Engen
Innsats.
Foto: Trond Engen

Beskjeder:

  • Dere som er nye, må levere registreringsskjemaet før dere kan være med på tur. Det er både for at Spederforbundets kollektive forsikring skal gjelde.og fordi vi må ha kontaktopplysninger hvis noe skjer. Flokken tar helst papirskjema, troppen vil helst ha det på mail. Kryss av for prøvemedlemskap hvis dere ikke vil ha kontingentgiro med en gang.
  • Dere som skal på tur for første gang på Høsthaiken, lurer sikkert på hva dette er og hva dere skal ha med dere. Det står en del om begge deler i den levende terminlista. Aspirantpatrulja vil også få noen tips av Geir. Ellers svarer troppsleder Trond på spørsmål.
  • Det arrangeres ikke småspeidertur i forbindelse med Høsthaiken i år, men småspeidere og alle andre er invitert til å være med under Kom-deg-ut-dagen på søndag. Da har lederne fyr i bålpanna mens speiderne som har vært på haik, kommer i mål.
  • Møtet neste tirsdag holdes i Fritidsparken (oppmøte ved Ishallen) 18.00-20.00. Da er forhåpentligvis også terminlistene klare.