3. Skien 106 år

Jubileumsmerket fra 2014

Tirsdag 14. april er 3. Skien speidergruppe 106 år. Samtidig er det Speideraksjonen, der speiderne samler inn penger til skoler i flyktningleirene i Tanzania. Vi hadde egentlig planlagt et møte med pengeinnsamling på Bakken og bursdagsselskap på Bakkestranda, men det får vi ikke til i år. I steden gjør vi noe helt nytt:

Speideraksjonen på internett: Vi har delt lenke til Speideraksjonen på Facebook. Gi det dere vil sjøl og del lenka til alle. Dere kan også bruke Vipps 89543.

Bursdagsnatursti for familier: Vi begynner å savne å se hverandre på ordentlig. Derfor lager vi natursti i Lundedalen. Da kan vi gå tur i det samme området og være sammen på avstand. Vi setter ikke noen felles starttid, men startstedet er ved Lundedalen barnehage, og naturstien er ute fra 18.00-20.00. Underveis blir det både kake og en egen post for Speideraksjonen. Ta med skrivesaker og eget spisebestikk og kopp så slipper vi unødvendige kontaktpunkter.

Dette er for hele familien, ikke bare speiderne. Det er også lov å invitere familier uten speidere, men vi må gå familievis.