Velkommen tilbake, hver for oss!

Velkommen til speideråret 2021! Det er fortsatt et rart år, og det er ikke lett å planlegge langt framover. Før jul bestemte kommunen å stenge for alle fritidsaktiviteter fram til nyttår, og vi avlyste den tradisjonelle grøtfesten i skogen i påvente av ny beskjed. De nye reglene fra regjering og kommune denne uka gjør det klart at vi ikke kan regne med å ha fysiske møter igjen på ei stund. Foreløpig planlegger vi for at vi må drive avstandsspeiding fram til vinterferien, men dette kan forandre seg, så her gjelder det å følge med.

Men det betyr ikke at vi skal slutte med speiding. Vi begynner med leirbål og grøtfest på nett tirsdag 12. januar kl. 18.00 for alle i gruppa og alle familier, søsken og andre som vil være med. Følg med her og på Spond for nærmere beskjed!

Troppen planlegger nå for et opplegg med speiding hjemmefra slik vi hadde sist mars og april. Det vil bli både patruljeoppgaver og individuelle prosjekter. Og så håper vi på en skikkelig vintertur i troppen i mars igjen.

Flokken stopper møtene foreløpig, siden det er vanskelig å drive nettbasert med småspeidere, men det vil komme oppgaver som kan gjøres hjemme.

Og helt i andre enden, uka etter skoleslutt, planlegger vi gruppeleir med 5-6 overnattinger for speiderne og 1-2 for småspeiderne.