Oppdateringer av terminlista

Det var utbredt forvirring om oppmøtestedet for orienteringsmøtet sist tirsdag. Det var ikke tydelig nok at den siste e-posten og den dynamiske terminlista gjaldt foran gamle innlegg og pdf-terminlistene fra tidlig i vinter. Jeg gjentar derfor mailen her, så den er det nyeste innlegget:

Hei.

Som dere kanskje alt har sett i terminlista på nettet, har vi justert litt på programmet for de fire siste møtene fram til sommeren. Som vanlig blir det samme møtested for aspirantene og troppen. Aspirantene vil fortsatt ha sitt eget opplegg, men tettere sammen med de store enn de har vært vant til. Flere detaljer og kart på nettet.

29. mai blir det orienteringstrening med oppmøte i Svalevegen på Gulset. Vi bruker en del av turorienteringsløypa til Skien O-lag. Aspirantene går sammen gjennom løypa, trener på å ta ut kompasskurs og lese kart, og finner postene etter tur.

5. juni blir det Inge-tur (tradisjonelt etemøte). Som i fjor blir den holdt i hagen til familien Olsen i Hubrovegen 28 på Gulset. Dette er helt felles for troppen og aspirantene.

12. og 19. juni blir det kombinert ryddedugnad og pakking i det midlertidige depotet på Klosterøya. Siden vi måtte flytte brakka og den også trenger oppussing, er alt utstyret plassert midlertidig i en hall på Klosterøya. Men fordi flyttinga skjedde i stor hast, er det behov for å rydde og sortere utstyret før vi drar på troppsleir. For aspirantene blir det kanskje mer trening på teltoppsetting enn ryddedugnad.

Troppsleiren går som planlagt til Venstøptjenn de første dagene i skoleferien (21.-24. juni). Roverlaget står for programmet for troppen, mens aspirantene delvis har sitt eget opplegg. Sankthansaften blir det familieleirbål der alle er velkommen. Vi kommer tilbake med avreisetidspunkt m.m. når detaljene blir klare.

Vi bør nok lære oss å si tydelig at programmet vi legger opp ved begynnelsen av et halvår, alltid vil gjennomgå endringer, og flere og større endringer jo lenger tida går. Når vi legger planene er det ikke mulig for oss å ha full oversikt over alle hensyn vi må ta eller alle muligheter som åpner seg. Derfor er denne nettsida og særlig den dynamiske terminlista et så godt hjelpemiddel, og vi håper å  bli flinkere til å bruke den.

Til slutt et tips:  Dere kan abonnere på terminlista både i kalenderprogrammet på pc-en og på mobilen. Vi prøver å legge inn en kartlink i oppslaget for alle arrangementer, og da vil dere alltid ha med kart som viser hvor dere skal.