Akemøte i Lundedalen (for troppen)

I helga var troppsstaben og førerpatrulja på tur og la opp opplegg for våren. Da bestemte vi at møtet i Lundedalen tirsdag 16. januar blir akemøte. Ta gjerne med rompeakebrett, men ikke store, tunge ting som er farlige når vi er mange i bakken. Troppsstaben stiller ellers med plastsekker og annet til å ake på så det blir like forhold.

Men det er ikke lett å planlegge været. Vel hjemme fra turen ser vi at det er meldt silregn hele mandag men fint fra tirsdag ettermiddag. Vi håper at snøen overlever regnværet og at det blir fine akeforhold på tirsdag, og holder fast ved planen om akemøte. Går det ikke, har troppsstaben en reserveplan i bakhånd. Uansett er det oppmøte ved Hjalmar Johansen-støtta i Lundedalen kledd for å være ute i snøen.

NB! Akemøte også i flokken.

Julemøte på Gjerpen

Vi minner om at dagens julemøte for speidere og familier holdes i Gjerpen menighetshus, rett ved Gjerpen sykehjem (kartlink i den levende terminlista). Ta med en liten gave til utlodning og en stor pengesum til lodd. De som har, stiller i speiderdrakt.

Roverlaget møter 16.30 for hjelpe til med å rigge.

Tre ting på én gang

Siden alt skjer på én gang denne uka, her er enda en påminnelse til troppen:

  1. Patruljekonkurranse/førstehjelpsøvelse i Solumsmarka på tirsdag. Oppmøte på parkeringsplassen ved Voldsvegen. Opplegg ved roverlaget, så dette blir morsomt.
  2. Påmelding til turen til Kandersteg neste sommer innen 1. november. Hvis noen syns det er langt å reise, kan vi fortelle at Kandersteg har postnummer 3718, så det blir nesten som hjemme.
  3. Søknadsfristen til verdensspeiderleiren i USA i 2019 går også ut 1. november. Søknad via min.speiding.no.

Pga. kollisjon med kretsting endrer vi oppmøtestedet for troppen i dag.

Patruljemøter ute. Oppmøte ved Skien kirke 18.00, ferdig 19.30.

På starten av møtet vil det bli gitt beskjeder om gruppeturen i helga, og patruljene får hente utstyret de trenger fra patruljekassene.

Ca. 18.20 må roverne og lederne dra for å rekke kretstinget, og peffene overtar. Vi anbefaler å bruke en del av møtet til å planlegge patruljetur. Husk: Bestem dato med en gang, så er det lettere for alle å bli med når invitasjonen kommer.

Førerpatruljemøtet må utsettes til etter troppsmøtet 7. november. Peffer og asser som vil, kan isteden komme til kretstinget etter at patruljemøtet er ferdig. Da blir det en egen samling for speider- og roverrepresentanter.

Terminliste for troppen er nå lagt ut i utskriftsvennlig pdf-format. Den levende terminlista er oppdatert fram til gruppeturen i oktober. Resten følger snart. Nedlastbare terminlister for flokken og aspirantene kommer om få dager.

Patruljekonkurranse 28. mars

Til troppen:

Patruljekonkurransen i Fritidsparken i morgen er planlagt av roverlaget. Den blir en liten generalprøve på Kretsbanneren og vil bli bedømt både etter resultat på postene og «stil og sveis».

Roverne sier at dere vil trenge utstyr fra patruljekassa. Derfor har troppsleder vært på Huset og henta kassene til Bøffel og Jerv. Ørn og Skogdue har sine hjemme og må sørge for å få dem med.

Årsmøtet flyttes igjen

Årsmøtet utsatt igjen.

Gruppeleder Reidulf har travle dager for tida, og derfor er det dessverre ikke mulig å holde årsmøte 4. april heller. Vi utsetter det til 18. april kl. 20.00 (etter Rusken-aksjonen i Lundedalen). Det vil sannsynligvis kunne holdes på Huset.

Speideraksjonen 4. april forlenges til normal møtelengde 18.00-19.30. Oppmøte blir på Huset.

Ruskenaksjonen i Lundedalen 18. april forkortes til 1,5 time, 18.00-19.30.